Voipaalan taidekeskus tarjoaa taidetta laidasta laitaan

Taidetta jokaiseen makuun

Voipaalan taidekeskus sijaitsee Sääksjärvellä, joka on vain 8 kilometrin päässä Valkeakosken keskustasta. Taidekeskus tarjoaa taiteen lisäksi monipuolisia ja erilaisia palveluita. Se toimii osana Valkeakosken kulttuuripalveluita, ja osana kaupungin koulutus- ja hyvinvointikeskusta. Mikäli on suuri taiteen ystävä, kannattaa suunnata Voipaalan taidekeskukseen. Siellä järjestetään ympäri vuoden monia erilaisia tapahtumia ja näyttelyitä, jotka sopivat hyvin vaikka koko perheelle.

Voipaalan taidekeskus on vireä monen eri taiteen temppeli

Voipaalan taidekeskus on keskellä kauneinta luontoa ja siellä riittää koko päiväksi puuhattavaa vaikka koko perheelle. On taidenäyttelyitä, konsertteja, markkinoita ja jopa maton kutomista voi harjoitella! Kun on saanut riittävästi kulttuuria osakseen, on päivä hyvä päättää vaikkapa yhteiseen piknik-hetkeen ja ihailla kaunista luontoa ympärillään. Yhä useampi on löytänyt tämän upean paikan ja kävijämäärät ovatkin nousseet vuosi vuodelta.

Valkeakoski on vain 8 kilometrin päässä tästä ihanasta ja idyllisestä paikasta. Valkeakosken kaupunki onkin täysillä mukana Voipaalan taidekeskuksen toiminnassa ja pitää huolen siitä, että paikan toiminta-ajatus toteutuu. Voipaalan taidekeskus lisää ihmisten hyvinvointia ja kohtaamisia, ja tämä onkin Valkeakosken kaupungin toimintastrategia. Myös osallisuus on otettu huomioon tässä strategiassa.

Ulkoilu Voipaalan taidekeskuksessa

Voipaalan taidekeskuksen alueelta löytyy barokkipuutarha, Voipaalan puisto, Rapolan muinaislinna ja alueen maisemareitit. Myöskin Rapolanharjun ulkoilureitit vetävät ihmisiä puoleensa, sillä niitä pitkin pääsee kahdensadan metrin päässä sijaitsevalle näköalatasanteelle, josta näkee Vanajavedelle. Koska jokainen näistä paikoista on tutustumisen arvoinen, kuluu päivä mukavasti paikkoja kierrellen, ympärilleen katsellen ja kaikkea kaunista ihaillen.

Avainsanat: